3. kesäkuuta 2011

Vesiraja

HS 3.6.2011: Lökäpöksyt kiellettiin busseissa Texasissa

San Antonio. Nuorten miesten suosimat lökäpöksyt ovat joutuneet pannaan Texasin osavaltiossa. Fort Worthin kaupungin liikennelaitos on kieltänyt haaroissa roikkuvat housut busseissaan.

"Kiskokaa ne ylös, tai vaihtakaa liikennevälinettä", lukee Fort Worthin kaupungin busseissa.

Liikennelaitos kyllästyi kanssamatkustajien valitteluihin ja kielsi alushousut tai takapuolen paljastavat lökäpöksyt joukkoliikenteessä.

"Muut matkustajat eivät halua katsella busseissa lökäpöksyihin pukeutuneita kanssamatkustajia. Asiakkaidemme mielestä ne halventavat muita", sanoo laitoksen edustaja Joan Hunter.


Miten voi kukaan pukeutumisellaan halventaa muita?

Tiedä häntä sitten, minkälaisia asuviritelmiä ja käyttäjiä Fort Worthin liikennelaitos on joutunut kohtaamaan. Mutta sen sanon, että ainakin jos on kyse suhteellisen nuorista ja komeista jätkistä, niin minusta tuo Suomessakin tuttu roikkufarkkumuoti on vaan seksikäs ja soma. Siis se sellainen, jossa nuorukainen roikottaa housujaan niin alhaalla, että alushousujen vyönauha näkyy.

Minä katselen mielelläni sellaisia kanssamatkustajia.Samasta aiheesta:

4 kommenttia:

myytinmurtaja kirjoitti...

Jos nuo vesirajapojat olisivat olleet minihametyttöjä, niin heistä olisi muuten luultavasti sanottu, että he "halventavat itseään". Olisi varmaan päälle päätteeksi syytetty väkivallan provosoinnista.

myytinmurtaja kirjoitti...

Minulla ei ole mitään käsitystä Teksasin tai Fort Worthin poliittisesta tilanteesta, en tiedä, mitä tuollainen kielto siellä merkitsee ja mihin kaikkeen se liittyy.

Ironmistress kirjoitti...

Siisti pukeutuminen ja henkilökohtaisesta hygieniastaan ja ulkonäöstään huolehtiminen kuuluu alkeellisimpaan kohteliaisuuteen muita kohtaan mitä on olemassa.

Kun nuori nainen pukeutuu provosoivasti, se on seksuaalinen signaali.

Kun nuori mies pukeutuu provosoivasti, se on signaali aggressiosta ja vihamielisyydestä sekä väkivaltaisesta käytöksestä.

Holtiton seksuaalisuus halventaa naista itseään ja aiheuttaa ongelmia itselle. Aggressio ja väkivaltainen käytös halventaa kanssaihmisiä ja aiheuttaa ongelmia toisille.

Siksi Forth Worthin liikennelaitos on aivan oikeilla jäljillä.

Anonyymi kirjoitti...

Käsittääkseni femakot ovat useammin kuin kerran itkeneet, miten on kauheaa kun miehet tuijottavat naisten minihameita tai rintavakoa. Tämän blogin kirjoittajakin.