24. heinäkuuta 2011

Muistutus

Muistutus itselleni ja muille: Myös sankareita on olemassa. Myös rohkeus on totta.

HS 24.7.2011: Sankaripariskunta pelasti kymmeniä leiriläisiä

(...) Dalen ja Hansen ajoivat veneellä saarelle, poimivat vedestä sokissa olevia ja haavoittuneita nuoria ja kuljettivat heidät vastarannalle mantereelle. Välillä luoteja osui aivan veneen viereen.

Koska kaikki eivät mahtuneet kerralla kyytiin, he palasivat neljä kertaa saaren edustalle.

He saattoivat pelastaa tappajan kynsistä 40 nuorta. (...)

11 kommenttia:

myytinmurtaja kirjoitti...

Lehti 24.7.2011: Ampuja “kirjassaan”: vittu oon hullu!

Lehti 24.7.2011: Norjan poliisi: ampuja ihan vitun hullu

myytinmurtaja kirjoitti...

Tietysti on muunkinlaista väkeä. Esimerkiksi niitä, jotka tahtovat jopa tällaisessa tilanteessa ratsastaa toisten kärsimyksellä:

Aamulehti 23.7.2011: Puheenaihe: Tytön puute sairastuttaa miehenalun

ST kirjoitti...

Tuo Aamulehden nk. artikkeli oli kyllä pohjanoteeraus jopa Aamulehdelle. Toimittaja ei ollut vaivautunut tekemään mitään taustatyötä, sillä esimerkiksi Breivikin Compendiumissa annetaan aivan toisenlainen kuva kaverista: naisseuraa riitti, ilmeisesti "entisessä elämässä" myös rahaa oli melkoisesti kun kerran oli ostellut kalliita vuosikertaviinejä ja äitinsä luokse muutti rahaa säästääkseen, että valuuttaa riitti pommimateriaalin hankkimiseen.

Ironmistress kirjoitti...

Kiitos, MM. Tällaisena hirveänä hetkenä on upeaa, että joku vielä jaksaa muistuttaa uskosta ihmisyyteen.

grezilda kirjoitti...

Siis se Aamulehden kirjoitelma oli jotain niin uskomatonta soopaa ettei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Ja vastaava päätoimittaja kehtaa vielä seisoa tekstin takana kun olisi pitänyt tunnustaa, että megalomaaninen virhe tuli tehtyä ja pyytää anteeksi.

Anonyymi kirjoitti...

AL:n jutusta vouhkataan aivan liikaa.

Mutta niinhän naiset vouhkaavat kaikesta.

myrsky kirjoitti...

Aamulehden juttuun vielä se pointti eli kun toimittajan mielestä "massamurhaajamiehiä syntyy, koska he jäävät jo nuoruudessaan vaille tyttöjä/naisia, koska naiset hyljeksivät heitä".

Entäpä jos tytö/naiset sitten alkavat suhteeseen miehen kanssa, jolla ei ole kykyä empatiaan, läheisyyteen jne ja joutuvat sitten miehen pahoinpitelemäksi ja jopa tappamaksi. Kenen syy se tässä tapauksessa on? Niinpä...

Ylipäätään keskustelu ujoista nuorista miehistä, joilla ei ole tyttöystävää ja massamurhaajista samassa lauseessa ei ainakaan minun päässäni kuulu yhteen vaan on todella törkeää ensin mainittuja kohtaan!

myytinmurtaja kirjoitti...

Kiitos, Ironmistress.

myytinmurtaja kirjoitti...

grezilda: Niinpä. No, Aamulehti on näemmä ottanut viime aikoina asiakseen muutenkin suorittaa aika vahvasti...:-/

myytinmurtaja kirjoitti...

Ano: "AL:n jutusta vouhkataan aivan liikaa.

Mutta niinhän naiset vouhkaavat kaikesta."


Niin, se on varmasti raskasta sulle, se turha vouhkaaminen.

myytinmurtaja kirjoitti...

myrsky: "Ylipäätään keskustelu ujoista nuorista miehistä, joilla ei ole tyttöystävää ja massamurhaajista samassa lauseessa ei ainakaan minun päässäni kuulu yhteen vaan on todella törkeää ensin mainittuja kohtaan!"

Olen samaa mieltä, ja voin vaan kuvitella, miltä jostakin ujosta nuorukaisesta on tuntunut, kun hänet on niputettu samaan kastiin kylmäverisen joukkomurhaajan kanssa. :-(