12. maaliskuuta 2009

Saako tästä edes puhua?

Helsingin Sanomat uutisoi: Saksassa on tapahtunut kouluammuskelu. Ilta-sanomien mukaan uhreiksi "valikoitui" naisia ja tyttöjä.

Aina näissä tilanteissa sanon itselleni: Myytinmurtaja, muista että olet feministi. Feministi on henkilö, joka pitää miehiä lähtökohtaisesti yhtä hyvinä kuin naisia. Kaikki miehet eivät ammu. Minkä lisäksi et tunne tämän kouluammuskelun kaikkia taustoja. Et tiedä yksityiskohtia. Iltis ei ole mikään luotettava lähde. Ehkä uhrit tosiaan vain sattumalta olivat naisia, paha juttuhan tämä on joka tapauksessa, vaikka se pelle olisi valinnut uhrinsa hiustenvärin perusteella. Ensin asia tutkitaan, sitten vasta hutkitaan. Kaiken kukkuraksi olet vieläpä ateisti. Niin että pure kieltäsi ja hengitä syvään.

Mutta aina en edes mä pysty. Joten päästänpä paineita ja sanon ääneen sen, mitä ei saa sanoa:

[FEMINISMI OFF:]

Tim Kretschmer: Visvakulli pelkuri. Hemmoteltu, etuoikeutettu huora. Toivottavasti palat helvetissä kivusta rääkyen.

[/FEMINISMI ON]

Tiedättekö, mikä mua vituttaa eniten? Se, että tätä SceiBea tehdään niin usein, että voin antaa koulumurhille ihan oman tägikategoriansa.

10 kommenttia:

Panu kirjoitti...

Se on kyllä Scheiße. Opettele femakko joskus saksaa.

Panu kirjoitti...

Feministi on henkilö, joka pitää miehiä lähtökohtaisesti yhtä hyvinä kuin naisia.

Natsi on hnkilö, joka pitää juutalaisia yhtä hyvinä kuin arjalaisia.

Anonyymi kirjoitti...

Natsi on henkilö, joka sortaa ja alistaa juutalaisia. Natsi tulkitsee jokaisen juutalaisen olevan paha ja alempiarvoinen kuin arjalainen huonojen geeniensä takia. Juutalaisia on suuri määrä ja he ovat heterogeeninen joukko, joiden ominaisuuksia on mahdoton määritellä. Siitä huolimatta natsi sortaa heitä kuvitellun ideologiansa mukaan, sekä - kuten muitakin erilaisia ihmisryhmiä on aina sorrettu - erilaisuuden pelon takia.

Panu on henkilö, joka sortaa ja alistaa naisia, koska kauan sitten yksi nainen oli hänen näkökulmastaan hänelle paskamainen (kukaan nainenhan ei koskaan joudu kärsimään mm. fyysisestä ja henkisestä seksuaalisesta ahdistelusta satunnaisilta miehiltä kadulla tai baarissa, raiskauksista, pettämisestä, jättämisestä ym ym, eikä heillä siten ole oikeutta kokea kostonhimoa tai vihaa mistään). Panu tulkitsee siis oikeudekseen tuomita suuren ja erittäin heterogeenisen joukon (joka on ihmiskunnan historian aikana kärsinyt miesten sorrosta aina) yhden kuvitellut tapauksen mukaan, ja toimia heitä kohtaan jatkuvasti alentuvasti ja jopa sairaan aggressiivisesti.

Eikö sinulle ole sanottu jo sen seitsemän kertaa että olet ihan samanlainen kun rakastamasi rasistit. Mutta olishan tuo aika ikävää jos joutuisit lopettamaan fanaattisen psykopaasaamisesi.

Anonyymi kirjoitti...

Ja huom!

Se on henkilö eikä hnkilö. Opettele kirjoittamaan, sinä surullinen geneettinen umpikuja.

Anonyymi kirjoitti...

No eihän tähän voi paljon muuta sanoa, kuin että kuinkas monta naispuolista koulusurmaajaa tunnemmekaan...

Valerie Solanas oli miesten suhteen joiltakin osin oikeassa, vaikka sinähullu olikin.

Ja Panuhan on puolestaan miespuolinen Solanas. Vastenmielinen länkyttäminen ja kiusaaminen, sekä häiriintyneen manifestinsa pakkomielteinen julistaminen elämänsä päätehtävänä.

Anonyymi kirjoitti...

Siis korjaan "seinähullu", ennen kuin myöskin illiteraaliksi suurella yhden kirjaimen virheellään osoittautunut kielimies-ystävämme ryntää tätä ilkkuen korjaamaan.

vestigia kirjoitti...

"No eihän tähän voi paljon muuta sanoa, kuin että kuinkas monta naispuolista koulusurmaajaa tunnemmekaan..."

Vain yhden Louisianasta, eikä sekään tappanut kuin muistaakseni kaksi. Naiset listivät yleensä nuorempia lapsia, alle 6-vuotiaiden surmaajista 75% on naisia.

Panu kirjoitti...

Eikö sinulle ole sanottu jo sen seitsemän kertaa että olet ihan samanlainen kun rakastamasi rasistit.

Kyllähän arvottomat olennot valehtelevat kaikenlaista ja heittävät jos jonkinlaista paskaa nimimerkkien takaa, kuten feministeillä ja muulla mitättömällä pelkurisaastalla on tapana. Miksi minä välittäisin jonkin nimettömän, sieluttoman, persoonattoman ja aivottoman pohjaliejun kurlutuksesta?

Anonyymi kirjoitti...

Miksi meidän pitäisi sitten välittää sinun kaltaisesi sydämettömän, käytöshäiriöisen ja fakki-idioottimaisen pohjaliejun kurlutuksesta? Tai ainakaan sietää sitä antamatta samalla mitalla takaisin?

Luuletko todella, että sinun kaltaistasi fasistisen teatterinaamion takaa uhoavaa, pehmeää ukonlöllykkää kukaan oikeasti pelkää? Saatko muuten kenties itsensä paljastelijan lailla seisokin siitä, että käyt feministisissä blogeissa aukomassa takkiasi?

Se, että käytät omaa nimeäsi, kun tunget vittuilemaan, kiusaamaan ja häiriköimään joka paikkaan, ei tee sinusta millään tavalla jalompaa yksilöä. Samanlainen sieluton kiusaaja olet perusluonteeltasi kuin nekin, jotka ovat sinua joskus kiusanneet.

Kaikki eivät vaan halua sinun maanista kiusaamistasi niskoilleen, sillä olet nettihäiriköintisi perusteella sitkeämpi kuin koiranpaska, jos siihen sattuu vahingossa astumaan.

Panu kirjoitti...

Miksi meidän pitäisi sitten välittää sinun kaltaisesi sydämettömän, käytöshäiriöisen ja fakki-idioottimaisen pohjaliejun kurlutuksesta?

Se on kuule ihan sinun oma ongelmasi, jos pitää väittää vastaan. Minä en pakota yhtään mihinkään.

Luuletko todella, että sinun kaltaistasi fasistisen teatterinaamion takaa uhoavaa, pehmeää ukonlöllykkää kukaan oikeasti pelkää?

En minä luule yhtään mitään. Minä teen vain johtopäätökseni siitä, että sinun a) on pakko väittää vastaan ja b) sinun on pakko väittää vastaan anonyymisti.

Saatko muuten kenties itsensä paljastelijan lailla seisokin siitä, että käyt feministisissä blogeissa aukomassa takkiasi?

Minä puolestani haluaisin tietää, mitä tyydytystä feministit saavat siitä, että aivopestyjen robottien lailla toistelevat ulkoaopeteltuja oppilauseita, jotka olivat vanhaa kamaa jo minun nuoruudessani. ja valehtelevat räikeästi ja kiihottavat miehiä vastaan.

Se, että käytät omaa nimeäsi, kun tunget vittuilemaan, kiusaamaan ja häiriköimään joka paikkaan, ei tee sinusta millään tavalla jalompaa yksilöä.

Tämä blogi ei ole "joka paikka". Tämä blogi on vain Myytinmurtajan blogi. Ja joo, se että minä kirjoitan omalla nimelläni tekee minusta kyllä jalomman ja rohkeamman kuin sinusta, ihan objektiivisella ja mitattavalla tavalla.

Samanlainen sieluton kiusaaja olet perusluonteeltasi kuin nekin, jotka ovat sinua joskus kiusanneet.

Tämä on jotenkin hupaisa väite, kun se tulee feministiltä - siis sellaisen alakulttuurin edustajalta, jolle kiusaaminen ja heikompien elämän tuhoaminen valheilla ja vainolla on elämäntapa.

Kaikki eivät vaan halua sinun maanista kiusaamistasi niskoilleen, sillä olet nettihäiriköintisi perusteella sitkeämpi kuin koiranpaska, jos siihen sattuu vahingossa astumaan.

Nyt kun saisi tietää, missä olen "maanisesti kiusannut". Sekä feministit että natsit valittavat jatkuvasti siitä, kuinka "kiusaan". Mielestäni en ole ollenkaan kiusannut ketään, koska en ole ehtinyt. Minun pitää kuitenkin mm. kirjoittaa blogiani ja kommunikoida ATM-kaverien kanssa sekä kirjoittaa iirinkielistä Wikipediaa. Missä välissä häiriköimään ehdin? Näyttää siltä että kaltaisellesi fanaatikolle pelkkä olemassaolonikin on "nettihäiriköintiä".