6. huhtikuuta 2009

Vaimonhakkaus

CUT - The MovieRispektiä Keira Knightleylle.


(Via Women's Aid)

PS. Mikä vitun "perhe"väkivalta?

4 kommenttia:

Panu kirjoitti...

Rakkaat siskot. Jolleivät inhoittavat Kes-kusta-päässä-puolueen kristillissiveellisyyden ja muun epäcoolin epäihmisoikeudellisuuden läpitunkevat huorissaravaaja-patriarkkamiehet onnistu pysäyttämään ihmisoikeuden voittoa, hallitusher...siis tota noi lainsäätäjät niinku säätävät ihan kohtsiltään lain jolla kielletään Suomessa brotsituutio. Kaikki miehet jotka on niinku liika rumia saamaan pilluva ilmaiseksi pannaan nyt lopultakin vankilaan niin ettei meidän tarvitse enää nähdä ilskottavan kuvottavan rumia miehiä kadulla kulkemassa. Kaikista niistä naisista jotka ovat ennen kituneet miesten orjuuvessa tulee yhdessä yössä Suuria Papittaria ja Soturibrinsenssoja. Monet Brostituvoivut ovat nimittäin kotoisin sellaisista köyhistä mutta Hengistyneistä maista joita länsimainen fallograattinen tiede ei ole vielä päässyt turmelemaan ja siksi heillä on niiku yhteys Maa-Äitiin ja sillai. Niinku sillai tota niinku. Just. Kyllä te tajuutte mitä mä meinaan niinku naiset tajuu kun meillon semmonen intuutio. Ja miehet ei niinku tajuis kummiskaan. Se on vaan niin vittumaista tässä konservatiivisessa juristokratiassa niinku että pitää näin selevistä asioista laki säätää. Mutta kun miehillä niinku on valtaa sotkee tota selvät asiat, niinku nyt tää rospituttiokieltokin niinku. Miehillä on äänioikeus ja kaikkee sellasta jolla ne sortaa niinku naisia. Niin joo ja sit niillä on niinku toi siitin jolla ne sortaa naisia. Eli pitkä matka on vielä tasa-arvoon kuljettavana. Kun niinku miehillä on vieläkin tälläsiä juttuja millä ne niinku sortaa tota niinku naisia.

myytinmurtaja kirjoitti...

Oliko tää nyt semmoinen pääsiäismunaus? =D

Anonyymi kirjoitti...

Ei, ei tuo munaukselta näytä, vaan kirjoittaja vaan on ihan aidosti ja oikeasti sekaisin kuin seinäkello ja itseilmaisu on sen mukaista. Luulee vissiin ressu jotain ylevää saavuttavansa, riipustellessaan noita katuojan pultsarin tasoisia ivaelma-molkotuksiaan.

Oliko se peräti niin, että noille hulluille ja muille vajaille pitää vain antaa anteeksi, sillä he eivät ymmärrä mitä tekevät?

myytinmurtaja kirjoitti...

Aamen!