22. elokuuta 2009

Myyttiksen vinkit, osa 2: Gluteus Maximus

On ajanhukkaa huolehtia siitä, että takapuolesi muka olisi liian leveä. Makuja on tietysti monenlaisia ja monenmalliset vartalot ovat kauniita. Mutta noin keskimäärin - ei kuunaan ole tämän maailman valoa nähnyt se hetskumies, jonka sydäntä ja muita ruumiinosia ei leveä perse sykähdytä.

(Sama pätee isoihin tisseihinkin.)


Iso perse naisella on niin kuin leveät hartiat miehellä. Ja isot tissit ovat kuin miehen pituus. Ei mikään noista (paitsi pituus) ehkä ole kovin eleganttia, mutta eihän seksin kuulukaan olla.


Sir Mix-a-Lot sanoo sen niin somasti.

7 kommenttia:

myytinmurtaja kirjoitti...

Tämän perseteorian voi testata vaikka kulkemalla miehen edellä portaissa.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki on suhteellista:

http://en.wikipedia.org/wiki/Waist-hip_ratio

Anonyymi kirjoitti...

Jep. On turhaa ajanhukkaa huolestua siitä, että perse olisi liian leveä. Toisaalta on ihan yhtä turhaa huolestua siitä, että perse olisi liian kapea. Tai yleensä siitä, että pitäisi suuria hetskumiesmassoja miellyttää. Jospa vain antaisimme kaikkien olla, iso- ja pieniperseisten sekä iso- ja pienitissisten.

En ole oikein ikinä tykkänyt näistä "real women have curves"-jutuista. On mukavaa lukea, että ei tarvitse olla tikkulaiha, mutta on väärin tikkulaihoja kohtaan dissata tikkulaihuutta.

Miehen pituus ja rotevuus yhdessä aiheuttaa aina jonkinlaisen "Vau!"-efektin. Pitkä mies olisi kuitenkin kovin epäkäytännöllinen tällaiselle 158-senttiselle. Sain pahat niskakrampit jo siitä, että juttelin baarissa kymmenen minuuttia miehen kaksimetrisen kaverin kanssa.

Nerea

P.S. Joskus olen lukenut miesten kommentteja, miten olisi kyllä kiva panna läskiä, mutta ei sen kanssa kuitenkaan kehtaisi seurustella. Mitä helkuttia? Kuka haluaisi kumppanikseen noin aivopestyn jurpon? Kuinka huono itsetunto voi tuollaisen kommentin kirjoittajalla olla?

Vai onko tässä vain kyse siitä, miten lihava ihminen on automaattisesti vähemmän ihminen, joten sitähän voikin sitten esineellistää miten tahtoo?

myytinmurtaja kirjoitti...

Ano, tuo teoriahan käsittelee sitä, mikä eri maissa on hetskumiesten kaikkein seksikkäimpänä pitämä vyötärön ja lantion suhde. Minun postaukseni aihe oli se, että kysyntää on muillakin kuin tuolla nollaseiskalla.

Seuraa erittäin karkea stereotypia: Miehet ovat keskimäärin sitä jengiä, joka hyvillä mielin syö konvehtirasiasta kaikki konvehdit, niin perusminttusuklaan kuin ne jogurtti-ananas-mansikkamarmeladi -täytteisetkin.

Jos ymmärrätte, mitä tarkoitan.

myytinmurtaja kirjoitti...

Nerea, jep. Noissahan on kyse naisten kontrollista, ajanhukasta. Nainen ei koskaan ole oikean mallinen. Kun muija käyttää kaiken energiansa päästäkseen uusimpaan hippanduudaa-ruumiinmuotoon, hän pysyy kätevästi poissa yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Ja ostaa krääsää.


Tosin minusta tuo vuosituhannen alussa raivonnut nollakoon vaatimus oli tuhoisuudessaan ihan omaa luokkaansa. Nollakoko oli niin älytön ja epäterve standardi, että minusta on hyväkin, että sitä rikottiin rajusti, vaikka sitten noilla real women have curves -jutuilla.

(Ajattelen, että nollakoon media-anoreksian ansasta pois pääseminen vaati kovia ja liiankin yksinkertaistavia keinoja.

Vertaan sitä sellaiseen tilanteeseen, että naistenlehdissä olisikin nollakoon sijaan ihannoitu aivan sairaalloista lihavuutta. Ei siis mitään normaalia ylipainoa, vaan sen luokan ylipainoa, ettei normaali elämä onnistuisi. Tällaisessa maailmassa minusta olisi hyvä asettaa underground-vastaihanteeksi esimerkiksi huomattava laihuus. Ajatuksena siis se, että pahasta tilanteesta poispääseminen vaatii menemistä kohti toista ääripäätä, ennen kuin kurssi saadaan korjattua järkeväksi.

Tämä siis tietenkin sellaisessa maailmassa, jossa tuo kaikkein radikaalein ole sellainen kuin oikeasti ja terveesti olet ei tulisi kuuloonkaan.)


Ilman muuta kyllä olen samaa mieltä kanssasi siitä, ettei tikkulaihoja tietenkään pidä dissata. Se, että heille "saa" huomautella heidän ulkonäöstään, on vaan shit as usual.

myytinmurtaja kirjoitti...

Eniten minua tavalliseen tapaan vituttaa se, ettei miehille ole mitään ulkonäön kaksoissidosta. "Olet liian pitkä, Johannes! Oikeat miehet ovat korkeintaan 185-senttisiä! Mutta sinä, Hannu, olet 179-senttisenä liian lyhyt."

Mirka kirjoitti...

Vartaloiden moninaisuus kunniaan! :)