1. kesäkuuta 2009

Mene itseesi, Zilliacus!

Voihan olla, että aina niin luotettava Ilta-Sanomat on tässä vaan vääristellyt kelpo ex-kansanedustajan sanoja.

Jutta Zilliacus Ilta-Sanomille:

Rkp:n entinen kansanedustaja Jutta Zilliacus varoittaa nuoria tyttöjä liian niukasta pukeutumisesta.

- Tytöt joskus omalla signaalilla osoittavat, että haluavat tulla raiskatuiksi, Zilliacus pohti Tuomas Enbusken keskusteluohjelmassa Yle Radio 1:ssä.

Zilliacus perusteli näkemystään Iltalehdessä.

- Nuoret naiset pukeutuvat niin, että napa näkyy. Paljastava pukeutuminen antaa miehille signaalin, että nainen on valmis muuhunkin kuin käsikynkässä kävelemiseen, 83-vuotias Zilliacus totesi.Mutta luultavasti ei. Joten - Jutta Zilliacus? Mene nurkkaan häpeämään.

6 kommenttia:

myytinmurtaja kirjoitti...

Ja ennen kuin ehditte: Ehei. Korkea ikä (83. v.) ei anna mitään erityistä etuoikeutta tyhmien kommenttien laukomiseen.

Päinvastoin. Tuonikäisen ihmisen jos kenen pitäisi jo tietää paremmin.

myytinmurtaja kirjoitti...

Mitä enemmän tätä ajattelen, sitä enemmän minua vituttaa. Miten joku kehtaa?


NY Times: After Wars, Mass Rapes Persist

Anonyymi kirjoitti...

Tuossahan arvostettu ja johtava feministi Zilliacus sanoi miten asia on. Ei ole kuitenkaan yllättävää että valheessa elävät nykyfeministit, kuten Myytinmurtaja, ovat totuutta vastaan...

myytinmurtaja kirjoitti...

Ano, tuo on sitäkin riipaisevampi kommentti, kun ottaa huomioon, että se tulee juuri toisessa kommentissa postaamani linkin jälkeen...

myytinmurtaja kirjoitti...

Tiedättekö muuten, mikä on paras vitsi koko tässä touhussa? Se, että Iltis väistämättä julkaisee parin viikon kuluttua jutun, jossa vittuillaan suomalaisten pukeutumisesta!

"On kummallista, kuinka suomalaisnaiset eivät millään suostu pukeutumaan naisellisesti! Kyllä haluaisin nähdä vähän rohkeutta, minihameita ja korkokenkiä! Virolaisnaiset sentään osaavat pukeutua!"


Sananen tyyligurulta

Spektrioe kirjoitti...

Se on myös aika mielenkiintoista, että jengi jaksaa hokea tuota "kattokaa miten pukeudutte ettei teitä raiskata" ihanku olisivat keksineet jotain kovinkin uutta ja omaperäistä mitä ei arviolta jokainen suomalainen nainen olis kuullu n. tuhatta kertaa elämänsä aikana.

Tyyligurun kanssa tän sit vois varmaan yhdistää sillä, että joka paikkaan kulkis taksilla siinä minihameessa, mutta henkkoht ostan niillä rahoilla mieluummin ruokaa, vaikkei sitäkään kai pitäis ettei lihois;)