2. joulukuuta 2009

Kova paketti

Jos ette ole vielä tehneet kaikkia joulululahjahankintojanne, tässäpä täytettä pukinkonttiin:

Helsingin palomiesten poikakalenteri vuodelle 2010!

Helsinkiläiset palomiehet kokosivat komeat kroppansa ja tekivät kuumakin kuumemman hyväntekeväisyyskalenterin.

Stadin Brankkarit 2010 -palomieskalenteri julkistetaan lauantaina. Kyse on helsinkiläisten palomiesten hyväntekeväisyysprojektista, jonka lopputuloksensa syntyi veistoksellisen tyylikäs ja tunteita herättävä seinäkalenteri vuodelle 2010.

(...)

- Kalenterin koko tuotto ohjataan Lastenklinikoiden Kummien kautta Helsingin lastenklinikalle välinehankintoihin sekä sairaalaviihtyvyyden parantamiseen, Kottila sanoo.


Hieno tempaus.


(Tampereen pojatkin olivat jo aiemmin liikkeellä samalla idealla. Heidän kalenterinsa on jo loppuunmyyty!)

8 kommenttia:

myytinmurtaja kirjoitti...

(Tähän ketjuun sitten kaikki kornit vitsit: "C'mon Baby Light My Fire!"

;-)

Valto Ensio (Heikkinen) kirjoitti...

Tilaus vahvistettu.

"Kuulehan sie, potkase polovitaipheisiin ja nai äkkiä ennen kun mie toivun!". sano Lapintyttö Etelänpojalle joka kalenteriin oli päässyt.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno tempaus! Itse kuitenkin odottelen poliisikalenteria...

En jostain syystä kuolaa palomiehiä, mutta poliisit saavat mut hihhih-hihittämään typeränä ja punastelemaan. Eikä se edes johdu univormusta, koska esim. sotavetimet eivät sitä tee.

Nerea

myytinmurtaja kirjoitti...

Poliisikalenteri kelpaisi mullekin. Myös sairaanhoitajat ovat ihania!

Valto Ensio (Heikkinen) kirjoitti...

Voi, nöyrimmästi anteeksi Myyttien murtaja!

Hoksasin vasta nyt, luettuani uudestaan postauksesi ja sitten oman kommenttisi, että "kornit" vitsit olisikin pitänyt lähettää toiseen lootaan.

Harmittaa, sillä kalenterin tuotot näkyvät menevän oikeaan osoitteeseen, eikä tällaiset (joskin allekirjoittaneelle tapahtunut Rovaniemellä 1981 -ilman lisäystä kalenterista-)vitsit siis ole korrektia käytöstä; olisit kylmästi raakannut tänne kuulumattoman vitsini.

myytinmurtaja kirjoitti...

Enska my man, nyt en älynnyt yhtään mitään. Mutta eipä väliä, kaikki korni käy kyllä. Onhan nyt melkein joulu!

Anonyymi kirjoitti...

Joo, naisen esineellistäminen on hirveää, miehen esineellistäminen karnevalisointia, myytinmurtamista ja mitä kaikkea. Niin se feministin kaksinaismoraali toimii.

myytinmurtaja kirjoitti...

(Ihan oikeasti, tähän nimenomaisen tyhmään kysymykseen mulla ei oikein riittäisi enää energiaa. Mutta menköön nyt vielä kerran, joulun kunniaksi.)

Mietipäs nyt, Ano, mistä tuo ilmiö voi johtua?

Tässä vinkki: "Jos mies jää kotiin hoitamaan lastaan, hän on sankari. Jos nainen jää kotiin hoitamaan lastaan, se ei ole saavutus eikä mikään!"

Sovella nyt tuota ylläolevaa, kursivoitua vertausta ulkonäkökysymykseen. Mikä näissä katsantokannoissa on yhdistävä tekijä?

Onko vaikeaa? Vihjeitä ongelman ratkaisuun voit etsiä muualta blogistani. Tätä aihetta on käsitelty varsin, varsin usein.