26. joulukuuta 2010

Ja ihmisillä hyvä tahto

HS 26.12.2010: Setan toimiston ikkunat rikottiin yöllä Jyväskylässä

Jyväskylän Seta ry:n toimiston ikkunat rikottiin harjalla hakkaamalla tapaninpäivän vastaisena yönä, yhdistys tiedotti sunnuntaina.

Toimisto sijaitsee kaupungin keskustassa Vapaudenkatu 4:ssä. Talosta rikottiin kaksi Setan ikkunaa, mutta muut ikkunat säilyivät ehjinä.
(...)


Minua ei lakkaa ihmetyttämästä, että tässä maailmassa, jossa joka päivä tehdään kaikenkarvaisia veritöitä, riistoa ja hirveyksiä - jotkut vitun lattapäät silti jaksavat pitää homoja niin pahoina tai pelottavina ihmisinä, että arvelevat heidän asioitaan ajavan järjestön toimitilojen turmelemisen olevan jotenkin nokkela idea.

5 kommenttia:

myytinmurtaja kirjoitti...

HS 26.12.10: Seta varoittaa poliitikkoja kannustamasta ilkivaltaan

Anonyymi kirjoitti...

Jaa-a. Hieman muokaten: Tässä maailmassa, jossa joka päivä tehdään kaikenkarvaisia veritöitä, riistoa ja hirveyksiä - jotkut vitun lattapäät silti jaksavat pitää _SUOMALAISIA HETEROMIEHIÄ_ niin pahoina tai pelottavina ihmisinä, että arvelevat heidän asioitaan ajavan järjestön toimitilojen turmelemisen tms. olevan jotenkin nokkela idea.

Hyvä linkki muuten tässä:

http://www.tiede.fi/uutiset/4148/simpanssitytoilla_eri_leikit_kuin_pojilla

myytinmurtaja kirjoitti...

Ano: "Jaa-a. Hieman muokaten: Tässä maailmassa, jossa joka päivä tehdään kaikenkarvaisia veritöitä, riistoa ja hirveyksiä - jotkut vitun lattapäät silti jaksavat pitää _SUOMALAISIA HETEROMIEHIÄ_ niin pahoina tai pelottavina ihmisinä, että arvelevat heidän asioitaan ajavan järjestön toimitilojen turmelemisen tms. olevan jotenkin nokkela idea."

Tämähän onkin looginen kommentti sinulta, Ano, sillä heteromiesten asioita ajavien järjestöjen toimitiloihin hyökkäillään harva se päivä. Ainakin jossain universumissa varmasti näin tehdään.

Nyt minun varmaan pitäisi puhjeta pitkään rautalankaselitykseen siitä, kuinka ja miksi vallassa oleva luokka, so. heteromiehet, ei tarvitse erityisiä järjestöjä asioitaan ajaakseen. Mutta eihän Ano uskaltaisi ymmärtää sitä kuitenkaan, ja mä olen yhä joululomalla. Antaa siis olla.


Tuosta simpanssijutusta - tai pikemminkin sen Hesarissa uutisoidusta versiosta - olinkin aikeissa kirjoittaa, kunhan vaan wikileaksailut saadaan pois alta. Hassuna yhteensattumana Echidne kirjoittaa juuri nyt lasten lelujen koodaamisesta.

Echidne of the Snakes: On Ballerinas and Football Players: The Failure of Gender-Neutral Parenting

myytinmurtaja kirjoitti...

Mutta sitä odotellessa: Olen huomannut sen, että ne mieasiahenkilöt, jotka kaikkein kiihkeimmin vaativat naisten ja miesten välisten bioerojen tunnustamista ja korostamista - ovat yleensä myös ne samat tyypit, jotka kaikkein hysteerisimmin kiistävät naisten ja miesten yhteiskunnalliset erot...;-)

Tomi kirjoitti...

Nämä lattapäät pitävät kaikkea itselleen outoa uhkana ja pahana.

Vaikka käytännön toimista vastaavat lattapäät ovatkin lähes poikeuksetta miehiä, ei heidän ajatuksensa ole kaikille naisille vastenmielisiä, sillä lattapäille on kohtalaista vientiä naismarkkinoilla.