25. elokuuta 2010

Uskottava juonteenkäänne

Tiedättekö, mitä luulen? Tulevaisuudessa rypyt ovat vallan merkki.

Jos ilmastonmuutos tai muu keikaus ei tuhoa länsimaitten infrastruktuuria, veikkaan, että tulevaisuudessa kauneusleikkaukset ja muut ulkonäön buustaukset helpottuvat ja halpenevat tuntuvasti. Silloin ihan tavallisillakin ihmisillä on mahdollisuus "korjauttaa" naamansa muodikkaiksi, ties mistä teknisistä meikkiaineista nyt puhumattakaan.

Kun tällainen mahdollisuus kerran on, siitä todennäköisesti tulee myös velvoite: kaikkien on näytettävä tietyn mallin mukaisilta. Kaikkien - paitsi niiden, jotka ovat todella kovassa asemassa.

Ne, joilla on rahaa ja valtaa, voivat erottautua massasta. Heidän kasvonsa voivat olla niin kuin taidevalokuvien suomenruotsalaisten kalastajien: uurteisia, voimakkaita, ilmeikkäitä. Heidän ei tarvitse pokkuroida, ja he myös tahtovat osoittaa sen kaikille.


Joten jos elämän suuntaa mietit, ehkä on hyvä idea keskittyä hommaamaan itselleen raharikas valta-asema, ennemmin kuin uudistetut tissit.Samasta aiheesta:

8 kommenttia:

myytinmurtaja kirjoitti...

Jos infra tuhoutuu, niin sittenhän kauneudenhoito vasta helpottuukin.

juneglooms kirjoitti...

mutta jos kauneusleikkaukset ovat standardi toimenpide yhteiskunnassa, pääseekö niihin koviin asemiin sitten enää ilman että näyttää siltä standardilta? on vaikea kuvitella että suomenruotsalaisen kalastajan näköistä poliitikkoa, vaikkapa. tai (nais)poliitikkoa joka ei meikkaisi.

myytinmurtaja kirjoitti...

juneglooms: "mutta jos kauneusleikkaukset ovat standardi toimenpide yhteiskunnassa, pääseekö niihin koviin asemiin sitten enää ilman että näyttää siltä standardilta?"

Hyvä pointti kyllä. Luulen, että tuo olisi samanlainen juttu kuin rahan ja vallan kierteet muutenkin: jos syntyy tarpeeksi hyvään asemaan, on paljon helpompi päästäkin sitten vielä parempaan asemaan, ja vielä pitää siinä touhussa omat kasvonsa.

Ehkä slummeista nousseet miljonäärit tulevaisuudessa leikkauttavat jo kertaalleen leikatut muotikasvonsa uudestaan, tällä kertaa ryppyisiksi? Ehkä "ryppyvoide" onkin ihan konkreettisesti ryppyvoidetta! ;-)


Mutta oli miten oli, nyt ainakin vielä ehtii!

myytinmurtaja kirjoitti...

juneglooms: "on vaikea kuvitella että suomenruotsalaisen kalastajan näköistä poliitikkoa, vaikkapa. tai (nais)poliitikkoa joka ei meikkaisi."

Eikös charmantti harmaantuminen jo nyt ole vakavasti otettavan miespoliitikon ensisijainen tuntomerkki? Stubbit sun muut hehkeät nuoret klopit ovat kuitenkin vielä poikkeus.

Tomi kirjoitti...

MM:"Eikös charmantti harmaantuminen jo nyt ole vakavasti otettavan miespoliitikon ensisijainen tuntomerkki? Stubbit sun muut hehkeät nuoret klopit ovat kuitenkin vielä poikkeus."

Luettelepa nyt huviksesi ne charmantit harmaantuneet poliitikot ?

Ainoa mikä minulle mieleen on Niinistö (joka on mielestäni täysi pelle, kuten kaikki muutkin "kykypuolueessa").

myytinmurtaja kirjoitti...

Tomi: "Luettelepa nyt huviksesi ne charmantit harmaantuneet poliitikot ?"

Googlettaa nyt ihan itse vaan. Tai menee kiltisti kirjastoon.

"Kauniisti vanhentunutta" ukkoa on ja on ollut maailma pullollaan.

Anonyymi kirjoitti...

Käsittämätöntä. Myytinmurtaja ei ole vielä haukkunut ketään huoraksi!

myytinmurtaja kirjoitti...

Ano: "Käsittämätöntä. Myytinmurtaja ei ole vielä haukkunut ketään huoraksi!"

Eihän ole ollut syytä, ennen kuin nyt, lunttapuri.